Kasvu Openin kasvuyritysanalyysi kokoaa yrityksen kasvusuunnitelman yhdelle arkille

Kasvu Openin kasvuyritysanalyysi on kaikille yrityksille avoin ja maksuton digitaalinen työkalu, jolla yritys voi rakentaa kattavan kasvusuunnitelman. 

– Olisi hienoa, jos Suomeen saataisiin synnytettyä yhtenäinen tapa kerätä yrityksiltä tietoa heidän kasvutavoitteistaan ja -suunnitelmistaan. Kun kiireinen yrittäjä kerran käyttää aikaansa vastaamiseen, samaa dataa ja raporttia voi hyödyntää keskusteluissa kaikkien yrityskehittäjien ja -rahoittajien kanssa. Toivottavasti kasvuyritysanalyysi toimii pilottina tässä kehitystyössä, sanoo Kasvu Openin kehitysjohtaja Leena Räisänen.

Kasvuyritysanalyysi on digitaalinen työkalu, joka koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä. Yritys saa kasvuyritysanalyysin tulokset sähköpostiin heti, kun analyysi on valmis ja tiedot lähetetty. Yritys voi tehdä analyysin useammin kuin kerran ja seurata kehitystään.

– Kasvuyritysanalyysissa kysytään asioita, joita yrityksen on hyvä miettiä, kun kasvua suunnitellaan. Analyysissä esitettyjä kysymyksiä tullaan kysymään kasvuyrityksiltä joka tapauksessa, jopa useaan otteeseen, esimerkiksi rahoittajien ja julkisten toimijoiden kanssa asioidessa. Kasvuyritysanalyysista saatavaa raporttia voi hyödyntää monessa tilanteessa.

Kasvu Openin kasvuyritysanalyysi tarjoaa kaikille yrityksille mahdollisuuden aloittaa oman kasvusuunnitelman työstämisen. Analyysi tuottaa tavoitteista kokonaiskuvan Business Model Canvas -muotoon sekä kirjallisen raportin, joka sisältää huomioita ja vinkkejä yrityksen kasvun toteuttamiseen.

Kasvu Openin Kasvupolulle hakeville yrityksille kasvuyritysanalyysi on hakemus. Kasvuyritysanalyysi antaa aiempaa täsmällisemmän ja tasapuolisemman kuvan sparraukseen hakevista yrityksistä sekä tuomaristolle että asiantuntijoille.

Tutustu kasvuyritysanalyysiin tästä.

LISÄTIEDOT:

Leena Räisänen
kehitysjohtaja, Kasvu Open
+358 5 046 99971
leena.raisanen@kasvuopen.fi