Kasvu Openista potkua yrityksen digitalisaatioon

Nellim Wilderness Hotel & Safaris

Nellim Wilderness Hotel & Safaris osallistui toimialakohtaiseen (Tulevaisuuden matkailu) Kasvupolku-sparrausohjelmaan vuonna 2018.

Nellim Wilderness Hotels & Safaris valittiin sparrauspäivien jälkeen ohjelman lupaavimmaksi kasvuyritykseksi. Yritys eteni valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon kisaamaan startagain-sarjan voitosta.

Nellim Wilderness Hotel & Safaris toimitusjohtaja ja yrittäjä Jouko Lappalainen kertoo, että omia ratkaisujaan muille perustelemalla on päässyt käsiksi omiin käytössä oleviin prosesseihin sekä toimintamalleihin ja voi kehittää niitä entistä paremmaksi.

”Sparraukset ovat auttaneet jäsentämään ajattelua ja sitä kautta kehittämään sekä omaa että yrityksen toimintaa.”

– Sparraukset ovat auttaneet jäsentämään ajattelua ja sitä kautta kehittämään sekä omaa että yrityksen toimintaa, Lappalainen sanoo.

Lappalainen ja yrittäjäpuoliso Mari Lappalainen lähtivät mukaan sparraukseen haastamaan itseään ja verkostoitumaan. Yrittäjät ovat tyytyväisiä mukaan lähtemisestä ja suosittelevat sitä kaikille.

Nellim Wilderness Hotel & Safaris -yrityksen toimitusjohtaja Jouko Lappalainen pitchasi satapäisen yleisön edessä Kasvu Open Karnevaalissa 2018.

Nellim Wilderness Hotel & Safaris: Valtakunnan rajat vain paperilla

Kansainvälisille asiakkaille elämyksellisiä lomia Lapissa tarjoava Nellim Wilderness Hotel & Safaris on panostanut digitaalisuuden kehittämiseen.

Kasvu Openista kehitykseen on saatu konkreettisia vinkkejä, uusia näkökulmia ja tukea sekä muilta yrittäjiltä että sparraajilta.

Lappalaiset mainitsevatkin sparraajien kanssa käydyt antoisat keskustelut yhdeksi matkan parhaista anneista. Tulevaisuudesta puhuttaessa yrittäjät väläyttävät idean toiminnan laajenemisesta.

– Muutaman vuoden päästä meillä voisi olla useampi toimipaikka nykyisen neljän sijaan. Valtakunnan rajatkin ovat lopulta pelkkää paperia. Saa nähdä mennäänkö niistä vielä yli.