Kasvuyritysten sparraus jatkuu ensi vuonna

Kasvu Open järjestää maksutonta sparrausta kasvuyrityksille.

Kauden 2020 Kasvu Open -sparraus on päättynyt. Kasvu Openin alue- ja teemakohtaisilla Kasvupoluilla järjestettyyn sparraukseen osallistui yhteensä 320 kasvuyritystä.

Kasvu Open -sparraukseen mukaan valituille yrityksille järjestettiin huhti- ja elokuun aikana yhteensä 27 sparrauspäivää. Kaikki sparrauspäivät järjestettiin ensimmäistä kertaa digitaalisesti.

– Koronapandemian seurauksena teimme päätöksen, että järjestämme kaikki vuoden 2020 Kasvu Open -tapahtumapäivät digitaalisesti. Yritysten edustajilta ja Kasvu Open -sparraajilta kerätyn palautteen perusteella digitaalinen sparraus on ehdottomasti osa Kasvu Openin tulevaisuutta, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Koronapandemialla ei ollut vaikutusta kasvuyritysten ilmoittamiin sparraustarpeisiin, sillä liiketoiminnan haasteet pysyivät samoina aiempiin vuosiin verrattuna. 

– Vaikka sparraustarpeet eivät muuttuneet, tarve ulkopuoliselle osaamiselle ja avulle korostui selvästi. Myynti ja markkinointi, talous ja kasvun rahoitus, johtaminen ja strategia sekä osaaminen ja tiimi ovat edelleen neljä tärkeintä asiaa yritysten kasvusuunnitelmien eteenpäin viemisessä, sanoo Seppälä.

Haku kauden 2021 Kasvu Open -sparraukseen alkaa vuodenvaihteessa. Kasvu Open -sparraus on kaikille mukaan valituille yrityksille maksutonta. Lue lisää tästä.

Kasvu Open -kaudella 2020 järjestettiin seuraavat Kasvupolut:

Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet Kasvupolku®
Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolku®
Uudenmaan Kasvupolku®
Smart industry Kasvupolku®
Pääkaupunkiseudun Kasvupolku®
Verkkokaupan Kasvupolku®
Pohjois-Savon Kasvupolku®
Bio- ja kiertotalouden Kasvupolku®
Future health and wellbeing Kasvupolku®
Keksintöjen Kasvupolku®
Keski-Suomen Kasvupolku®
Pirkanmaan Kasvupolku®
Pohjanmaan Kasvupolku®
Puurakentamisen Kasvupolku®
Smart data Kasvupolku®
Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku®
Hämeen Kasvupolku®
Kainuun Kasvupolku®
Kymenlaakson Kasvupolku®
Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®

Katso Kasvu Open Kasvupolkujen potentiaalisimmat kasvajat.

Mikä on Kasvu Open?

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.

Kasvu Open -sparraukseen osallistuu vuosittain satoja kasvuyrityksiä. Sparrausten idea on yrityksen liiketoiminnan kehittäminen. Sparraajina toimivat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

KIINNOSTAAKO KASVU OPEN -SPARRAUS? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä heti, kun haku  sparraukseen on auki.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi