Kokemuksia Kasvu Open Karnevaalista

Kysyimme Karnevaali-konkareilta vinkkejä siihen, mitä Karnevaalissa kannattaa tehdä ja huomioida. Tapahtuma on täynnä mahdollisuuksia ja näillä vinkeillä saat enemmän irti Karnevaali-kokemuksestasi.

“Karnevaalissa tapaat 100 Suomen kuuminta kasvuyritystä. Tutustu heihin etukäteen ja varaa tapaamisia finalistien kanssa. Parhaat bisnesideat vaihdetaan illan pikkutunneilla, joten älä missaa Karnevaalin legendaarisia jatkoja!” 

Maria Häkkinen, Kasvupolku-fasilitoija

“Kun juttelet Karnevaalissa uuden tuttavuuden kanssa, kysy häneltä ketä muita Karnevaali-vieraita kannattaa tavata. Parhaat vinkit saa yleensä siitä, kun ihmiset avaavat omia verkostojaan myös muille. Kaikkia voi aina rohkeasti nykäistä hihasta, vaikka et olisikaan sopinut varsinaista tapaamista!”

Jaana Seppälä, Kasvu Openin toimitusjohtaja

“Tule seuraamaan ainakin Karhunpesä-ohjelmaosiota torstaina. Ota mukaan iso kuppi kahvia jatkojen jälkeen ja suuntaa kuuntelemaan TOP10-joukon grillausta. Se on vuodesta toiseen suosituin ohjelmaosio palautteiden perusteella.” 

Janne Roiha, Karnevaalin juontaja

“Tule Karnevaaliin mieli ja sydän avoinna, koskaan ei tiedä kenet kohtaa. Hyödynnä Karnevaalin kaksi päivää arjesta irrottautumiseen ja nauti kasvupöhinästä. Vie yksi puheenvuoroista keräämäsi vinkki käytäntöön omassa työssäsi.” 

Oona Ikonen, Kasvupolku-fasilitoija

“Ota kaikki irti verkostoitumismahdollisuuksista. Täytä tietosi ennakkoon verkostoitumistyökalua varten ja lataa Karnevaali -applikaatio. Näin kaikki on kätesi ulottuvilla heti tapahtumaan saavuttuasi.”

Katariina Kovakoski, Karnevaali-tuottaja