Kymmenen kasvuyritystä kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä — Tutustu yrityksiin!

Tämän kauden Kasvu Open TOP 10 -kasvuyritykset toimivat hyvin eri aloilla, mutta useaa yritystä yhdistää liiketoiminnan SaaS (Software as a Service) -malli. Maantieteellisesti TOP 10 -kasvuyritykset sijoittuvat ympäri Suomea, pohjoisin Ouluun ja eteläisin Helsinkiin.

Tutustu kasvuyritysten esittelyteksteihin ja klikkaa nettisivuille lukemaan lisää.

Aiwo Digital Oy, Jyväskylä

Aiwo SaaS, AI-run analysis from millions of messages to clear dashboards and actionable insights. With our solution, you will improve customer satisfaction and create product and service design based on your customer and market data.

Lue lisää Aiwosta!

Auntie Solutions Oy, Helsinki

Auntie on mielen työhyvinvointipalvelu. Palvelu on tarkoitettu organisaatioille, jotka näkevät henkilöstönsä henkisen hyvinvoinnin tärkeäksi. Yksilötasolla Auntie on palvelu ihmisille, jotka haluavat panostaa henkiseen hyvinvointiinsa ennen kuin haasteet kääntyvät kriiseiksi. Auntie on siis organisaatioiden työntekijöilleen tarjoama palvelu.  

Lue lisää Auntiesta!

Biila Solutions Oy, Vantaa

Biila on valtakunnallinen palvelu, joka kutsuu ja noutaa auton huoltoon sen ollessa ajankohtainen. Huollon edistymistä ja kuljetusta voi seurata älypuhelimella, jolla valmiin huollon voi myös maksaa. Omakuskimme palauttaa auton valitsemaasi osoitteeseen sinulle sopivaan aikaan

Unelmamme on tehdä autojen huoltamisesta niin helppoa, että tuntuu kuin auto kävisi itsestään huollossa. Autamme palveluntarjoajia ylittämään asiakkaidensa odotukset ja nostamaan palvelunsa seuraavalle tasolle. Hyvä huoltopalvelu alkaa kotisohvalta.

Lue lisää Biilasta!

Clewat Oy, Kokkola 

Muovia päätyy lintujen ja kalojen ruuansulatukseen, lajeja kuolee sukupuuttoon ja mikromuovi päätyy lopulta osaksi ravintoketjua ihmisten elimistöön. Jos jatkamme roskaamista nykytahdilla, merissämme on vuoteen 2050 mennessä enemmän roskaa kuin kaloja.

Me Clewatissa kannamme päivittäin huolta luonnon kehityksestä ja suurena missionamme on muoviton meri innovaattorimme Johannes Myllykosken kehittämän mertenpuhdistuslaitteen avulla.

Lue lisää Clewatista!

Feelia Ruokakauppa, Pyhäntä

Feelia Ruokakauppa on suomalainen kotiruoan verkkokauppa, joka toimittaa maukasta esivalmistettua kotiruokaa koko Suomen alueella. Verkkokauppamme valikoimassa on yli 100 maistuvaa kotiruokavaihtoehtoa. Maistuvat kotiruokamme ovat kuumennusta vaille valmiita. Tämän ansiosta herkullinen kotiruoka-ateria valmistuu 5 – 15 minuutissa. Ruoat esivalmistetaan vastuullisesti omassa keittiössämme suomalaisena käsityönä ja vähintään 80 % raaka-aineista tulee Suomesta. Useilla tuotteistamme on myös virallinen Hyvää Suomesta -merkki.

Lue lisää Feeliasta!

Gugguu Oy, Oulu

Gugguu sai alkunsa vuonna 2012. Siskoksilla, kolmen lapsen äideillä, oli haasteita löytää lapsilleen laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä lastenvaatteita. Monenlaisia lastenvaatteita oli kyllä saatavilla, mutta harmillisesti vaatteiden mitoitus ei miellyttänyt tai laatu ei vastannut korkeita laatuodotuksia. Siskoksille oli tärkeää, että vaate kestäisi kunnolla käyttöä ja vaatetta voisi kierrättää seuraaville lapsille. Niinpä heräsi ajatus ideasta alkaa suunnittelemaan ja valmistamaan lastenvaatteita itse.

Lue lisää Gugguusta!

Jauhetekniikka Oy Kotka, Kotka

Jauhetekniikka Oy toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä materiaalinkäsittelylaitteita ja -järjestelmiä, joilla asiakkaamme lisäävät prosessiensa tuottavuutta, parantavat lopputuotteidensa laatua ja säästävät rahaa vähentyneinä työvoimakuluina ja parantuneena työturvallisuutena.

Lue lisää Jauhetekniikka Oy:stä!

Maisti Oy, Lahti

Maisti Digital delivers real time graphics, customized user interfaces, and data visualization for live events, television and for your specific needs.

We offer tailored content, playout systems, social media solutions and tools to ease real time workflows and content management. With support and training. Our young minded team has years of experience delivering solid solutions for demanding user environments. Among others we have worked with social TV, video screens and special solutions for studio productions.

Lue lisää Maistista!

Maslog Oy, Seinäjoki

Maslog Oy on suomalainen, innovatiivinen uuden sukupolven yhtiö, joka suunnittelee ja kehittää sähköavusteista voimalinjaa. Yhtiö on perustettu vuonna 2017 ja sen ensimmäinen tuote on sähköavusteinen pumppukärry Maslog Power Pallet Jack (patentoitu).

Maslog Oy:n voimalinjan käyttökohteita ovat mm. teollisuuden, logistiikan sekä terveydenhuoltoalan koneet ja laitteet. Maslogin voimalinjan mahdollisuudet ovat rajattomat, sähköavusteisuus painottuu turvalliseen työergonomiaan sekä raskaiden kuormien siirtoon tarkoitettuun helpotukseen.

Lue lisää Maslogista!

Secapp Oy, Jyväskylä

Suomalainen Secapp on palkittu, ammattikäyttöön kehitetty kriittisen viestinnän ja hälyttämisen SAAS-palvelu, jolla voidaan lähettää massaviestejä, hälyttää yksilöitä ja ryhmiä sekä kerätä ja jakaa tietoja alustalla, jonka data säilyy aina turvassa.

Lue lisää Secappista!

Yritysten esittelyt on lainattu yritysten omilta nettisivuilta.