Mitä kuuluu Kasvu Open?

Kasvu Openin kaikki Kasvupolut saatiin maaliin viime viikolla. Se tarkoittaa sitä, että meillä on nyt kasassa 23 Kasvupolku-voittajaa ja 27 Kasvupolun kunniamaininnan saanutta pk-yritystä. Nämä 50 kasvuyritystä jatkavat halutessaan automaattisesti kauden TOP 100 -finalistijoukkoon, josta valitaan Kasvu Open kauden 2019 voittajat.

Kasvupolkujen voittajat ja kunniamainitut 2019

Kasvu Openin syksy on täynnä säpinää

TOP 100 -finalistijoukko täydentyy Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston täydentävillä valinnoilla. Tuomaristo on käynyt läpi kaikki kauden Kasvupoluille osallistuneiden kasvuyyritysten hakemukset ja Kasvu Open Mylläreiden antamat arviot Kasvupoluilta. 

Finalistijoukkoon valittujen valintakriteerit olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. TOP 100 -finalistit julkistetaan lähipäivinä.

Kasvupolkujen päättyminen ja työn siirtyminen valtakunnalliselle tuomaristolle ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Kasvu Open -tiimi pyörittelee loppuvuoden peukaloita. Oikeastaan voisi sanoa, että vauhti vain kiihtyy loppuvuotta kohti! Tulossa ovat Kasvu Invitation ja TOP 100 -joukon valtakunnalliset sparrauspäivät. Kausi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin 23.-24.10. Jyväskylän Paviljongissa. Paikalle odotetaan jopa 2000 vierasta! 

Heti Karnevaalin jälkeen starttaa Kasvu Open kausi 2020. Kyseessä ei ole ihan tavallinen  kausi, sillä Kasvu Open viettää ensi vuonna 10-vuotisjuhlaa. Se, mitä se muuttaa, ja miten sitä juhlitaan -se nähdään ennen vuoden vaihdetta.

Kasvu Opn Karnevaali on Suomen suurin kasvuyritystapahtuma. Karnevaali järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Ilmoittaudu tästä!