Rastor-instituutti liittyy Kasvu Openin valtakunnalliseen kumppanijoukkoon

Rastor-instituutin ja Kasvu Openin kumppanuuden myötä Kasvu Open -sparraukseen valitut yritykset saavat käytännön ratkaisuja osaamisen kehittämiseen ja näkökulmaa osaamiseen merkitykseen yrityksen menestyksessä. 

Rastor-instituutti vauhdittaa yritysten kasvua tarjoamalla elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia sekä uramahdollisuuksia. Se kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista, tarjoaa ura- ja työllistämisen palveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä.

Rastor-instituutti on intohimoinen työelämän kehittäjä. Siksi Kasvu Open -kumppanuus on Rastor-instituutille hieno väylä kehittää suomalaisten yritysten liiketoimintaa ja niiden henkilöstön osaamista.

– Suomi tarvitsee yrityksiä, joilla on halu kasvaa, ja yritykset puolestaan tarvitsevat ihmisiä, jotka ovat valmiita uudistumaan tehdäkseen huomisen työt. Kun yhä useampi yksilö voi tarjota työelämälle täyden potentiaalinsa läpi mahdollisimman pitkän, innostavan työuran, Suomi on matkalla kohti menestystä. Tähän me Rastor-instituutissa uskomme. Siksi haluamme olla mukana Kasvu Openissa tukemassa yrityksien kasvua, kertoo Rastor-instituutin toimitusjohtaja Toni Berkowits.

Kasvu Openille tuore kumppanuus Rastor-instituutin kanssa on muun muassa mahdollisuus parantaa palvelun tasoa. Rastor-instituutin asiantuntijat tuovat Kasvu Open -sparraajien joukkoon asiantuntemusta henkilöstön ja esimiesten osaamisen kehittämisestä, työssäoppimisesta, liiketoiminnan kehittämisestä sekä osaamisesta kasvun edistäjänä. 

– Osaamisen kehittäminen on noussut yhdeksi Kasvu Open -sparraukseen osallistuvien yritysten suurimmista kasvun haasteista. Rastor-instituutti voi tarjota näille yrityksille käytännöllisiä, arjessa toimivia osaamisen kehittämisen ratkaisuja, joita saamme jakaa eteenpäin suomalaisille kasvuyrityksille Kasvu Openin Kasvupoluilla ja tapahtumapäivissä, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Lisätietoja:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
+358 50 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Toni Berkowits
toimitusjohtaja, Rastor-instituutti
+358 50 347 4734
toni.berkowits@rastorinst.fi