Salesforce on Kasvu Openin uusi valtakunnallinen kumppani

Globaalisti toimiva Salesforce ja Kasvu Open ovat sopineet valtakunnallisesta kumppanuudesta.

Salesforce ja Kasvu Open jakavat intohimon kannustaa suomalaisia kasvuyrityksiä tehokkaaseen kasvuun digitaalisten työkalujen avulla. Salesforce on maailman johtava CRM-ratkaisuja tarjoava yhtiö, jonka alustalle voi integroida kaiken: markkinoinnin, myynnin ja vaikkapa asiakaspalvelun.

– Me Salesforcella uskomme yhteisöjen voimaan. Siksi haluamme olla mukana Kasvu Open -yhteisössä auttamassa suomalaisia kasvuyrityksiä menestymään sparraamalla heitä kasvun saloihin. Vaikka meidät tunnetaan hyvin pääasiassa CRM-ratkaisuistamme, niin uskon että meillä on myös paljon muuta annettavaa yrityksille muun muassa sähköisessä kaupankäynnissä tai vaikkapa Covid-19 jälkeisessä turvallisessa työpaikoille paluussa.  Meidän teesimme on, että parhaat ajatukset on tehty jaettaviksi, sanoo Salesforcen maajohtaja Sami Lampinen.

Kasvu Openille kumppanuus Salesforcen kanssa on jatkumoa Kasvu Openin omalle digitaaliselle kehitystyölle. Osana kehitystyötä Kasvu Openin uudeksi CRM-alustaksi valittiin Salesforce.

– Digitaaliset ratkaisut arjessa helpottavat ja tehostavat kasvuyritysten matkaa. Salesforcen kumppanuus merkitsee meille mahdollisuutta jakaa – myös oman kokemuksemme kautta – tietoa, millä tavalla yrityksen toimintaa, kuten myyntiä, voi organisoida paremmin sekä yrityksen sisäisessä että ulkoisessa toiminnassa, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

LISÄTIETOJA:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Sami Lampinen
maajohtaja, Salesforce
044 554 5538
slampinen@salesforce.com

Lisätietoja: www.salesforce.com/fi tai blogistamme www.salesforce.com/suomiblogi