Sparrausta liiketoimintaan: Kainuun Kasvupolulle tervetulleita myös Lieksan alueen kasvuhaluiset yritykset

Kasvu Open

Kainuun Kasvupolulle haetaan mukaan Kainuun ja Lieksan alueen yrityksiä, joilla on halu kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa. Mukaan voivat hakea kaikki alueen kasvu- ja kehitysintoiset yritykset. Haku on auki 29.4.2020 asti. 

Kainuun Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Kainuun Kasvupolun kumppanit ovat: Kainuun ammattiopisto, Kainuun Etu Oy, Lieksan Kehitys Oy LieKe, Nordea, Kaisanet Oy, Oulun ja Kainuun Kauppakamari ja Kainuun Yrittäjät.

– Eri asiantuntijoiden kommentit auttoivat vahvistamaan meidän oikeaa tietä. Kellään ei ollut meidän hankkeeseen erityisosaamista, mutta muista näkökulmista saimme kokonaisvaltaista näkökulmaa asioihin. Kun pääsimme kohtaamaan sijoittajia, osaamme vahvistaa sitä, miten kohdata heitä jatkossakin – ja mitä tietoja he sijoittamisen näkökulmasta tarvitsevat meiltä, Black Lion Pictures Oy:n toimitusjohtaja Miika J. Norvanto sanoo.

Black Lion Pictures Oy osallistui Kainuun Kasvupolulle kaudella 2019. Yritys menestyi Kasvupolulla ja eteni kauden 2019 TOP 100 -finalistijoukkoon.

HAE MUKAAN KAINUUN KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Kainuun Kasvupolulle on auki 29.4.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 9.6.2020 ja toinen sparrauspäivä 20.8.2020.

HAE MUKAAN KAINUUN KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo alkuvuodesta, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Hotelli Punkaharjun pippurinen yrittäjä Saimi Hoyer, Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen ja äänikorun innovoinut Krista Kinnunen, Zoy Oy.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy lisää Kainuun Kasvupolusta!
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi