Tietoliikenneyhtiö DNA:sta Kasvu Openin valtakunnallinen kumppani

DNA ja Kasvu Open ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia kasvuyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja vahvistamaan kasvuaan. DNA:n kanssa Kasvu Open voi tarjota kasvuyrityksille mahdollisuuden edistää varsinkin digitaalista osaamistaan.

Kestävän kasvun rakentaminen kansainvälisessä kilpailussa edellyttää uudenlaisia digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja. Kasvu Open -yhteistyön kautta DNA haluaa tehdä kasvuyrittäjien arjesta mutkattomampaa ja edistää yritysten digitaalisia kyvykkyyksiä.

– Kasvu Open -yhteistyön myötä pääsemme sparraamaan monenlaisia kasvuyrittäjiä digitalisaatioon liittyvissä kysymyksissä. Tahdomme toimia yrittäjien digiloikan mahdollistajina ja edesauttajina. DNA:lla on itselläänkin hieno kasvutarina, tiedämme mitä kasvu edellyttää. Pystymme ammentamaan omasta yritystaipaleestamme oppeja kasvuyrittäjille, kertoo DNA:n strategia- ja Business Management -johtaja Tuukka Toivonen.

DNA:n kumppanuus on kasvuyrityksille hieno mahdollisuus saada vinkkejä ja palautetta siitä, kuinka yrityksen digitaalista liiketoimintaa voi kehittää.

– Digitalisaatio luo mahdollisuuksia ja uusia ratkaisuja kehittyy kiihtyvällä vauhdilla. DNA:lla on digitaalisen liiketoiminnan moniosaajana ymmärrystä ja asiantuntemusta, kuinka mahdollisuudet valjastetaan kirittämään pk-yritysten kasvua toimialasta riippumatta, kertoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Tuukka Toivonen
strategia- ja Business Management -johtaja, DNA
044 044 3333
tuukka.toivonen@dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta.

DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa.

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.