Tulevaisuuden Liikenteen parhaat liikeideat haussa

Liikenteen tehostamiseen, turvallisuuteen ja sujuvuuteen keskittyneet ratkaisut ovat haussa Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle. Mukaan maksuttomaan, alan asiantuntijoiden sparraukseen, voivat hakea sekä startupit että toimintansa jo vakiinnuttaneet yritykset. Kasvupolku käynnistyy starttitilaisuudessa 7.2. Helsingissä.

Viime vuoden Kasvupolun voittaja, Vinka Oy sai Kasvupolulta uusia ideoita: ” Voin vilpittömästi suositella Kasvu Openiin osallistumista jokaiselle kasvunhakuiselle yritykselle. Prosessin aikana mylläreiltä saa tukea, vinkkejä, ideoita ja tervettä kyseenalaistamistakin, mutta ennen kaikkea Kasvu Openin arvo on siinä, että se nostaa yrittäjän hetkeksi operatiivisen arjen yläpuolelle katsomaan isoa kuvaa ja etsimään sitä oleellista, kasvua. Kasvu Openista saa eniten irti, jos lähtee mukaan yhtä aikaa hyvin valmistautuneena ja takki auki; toisaalta valmiina tiivistämään, mistä yrityksessä todella on kyse, mutta kuitenkin suojat alhaalla myllärien läpivalaisua ja uusia ideoita varten.” kertoo yrityksen toimitusjohtaja Peitsa Turvainen.

Vinka mahdollistaa kutsuohjattujen henkilöliikennepalveluiden rakentamisen ja päivittämisen. Vinkan tarjonnan ydin on kuljetuskaluston hallinnan automaatiosta ja optimoinnista vastaava moottori ja yrityksen erityisosaamista ovat automaattisten matkojen yhdistely ja reittioptimointi. Vinkan alustan päälle voidaan rakentaa uusia tai sillä voidaan päivittää olemassa olevia järjestelmiä. Kasvupolulle etsitään jälleen innovatiivisia ja rohkeita yrittäjiä mukaan kehittämään liiketoimintaansa asiantuntijasparrauksen kautta.

Kolmatta kertaa toteutettava Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolku järjestetään tänä vuonna YIT:n, Trafi:n, ITS Finland:n, Liikenneviraston ja Ramboll:n yhdistäessä voimansa uusien innovaatioiden ja ratkaisujen löytämiseksi alalle. Viime vuonna toteutetulta Tulevaisuuden Liikenteen Kasvupolulta valtakunnalliseen TOP 100 finalistin joukkoon eteni kolme yritystä: Vinka Oy Turusta, RoadCloud Oy Espoosta ja Innofreaks Oy Helsingistä.

Kasvupolun sisältö ja eteneminen

Haku yrityksille on avoinna 19.2.2019 asti. Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan 26.3.2019 & 25.4.2019. Tällöin eri alojen (liikenne, kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa Kasvupolun aikana yhteensä 10 asiantuntijaa 45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa. Tuomaristo valitsee Kasvupolun päätteeksi kaksi parasta yritystä, jotka etenevät jatkosparrauksiin ja lokakuussa 2019 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin. Hae mukaan sparraukseen. 

 Lisätiedot

Matti Härkönen

matti.harkonen@roihu.com

+358 40 578 2688

Aleksi Saarinen

aleksi.saarinen@roihu.com

+358 41 548 8762