YITHackathon – Haku on auki

Kasvu Open on mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavon ja YIT Oyj:n järjestämässä YITHackathonissa. Haku Hackathoniin alkaa 5.9.2022.

YITHackathonin tavoite on löytää uusia ekologisia materiaaleja, jotka sitoisivat tehokkaasti pölypartikkeleja toisiinsa sorateiden pintakäsittelyssä tai muodostaisivat kalvon soratien pintaan. Materiaalit eivät saa olla haitallisia pohjavedelle tai ympäristölle.  

Ilmoita ideasi ja tiimisi mukaan haasteeseen 15.9.-9.10.2022. Alustavassa ehdotuksessa sinun tulee kuvata lyhyesti ideasi ja tiimi, jolla osallistut haasteeseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

YITHackathon

  • Pääset happotestaamaan ideaasi ja saat välittömän palautteen potentiaaliselta asiakkaalta.
  • Löydät uusia liiketoimintamahdollisuuksia: Sinulla on mahdollisuus pitkäkestoiseen yhteistyöhön, kehittyvään liiketoimintaan ja tarvittaessa tuotekehitysyhteistyöhön toimeksiantajayrityksen kanssa.
  • Finalistina saat monialaisen asiantuntijatiimin sparraajiksesi ratkaisujen hiomisessa ja yhteistyön rakentamisessa.
  • Pääset verkostoitumaan muiden aihepiiristä kiinnostuneiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa.

Hackathon on avoin kaikille kiinnostuneille: yrityksille, tutkimuslaitoksille, koulutusorganisaatioille ja opiskelijoille sekä muille toimijoille. Tarkemmat ohjeet YITHackathoniin löytyvät BioPaavon sivuilta.

YIT-konserni on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen hankekehittäjä ja rakennusyhtiö. YIT toimii neljällä eri liiketoiminta-alueella: Toimitilat, kiinteistökehitys, asuminen ja infra. YIT:n infrasegmentti pyrkii luomaan kestävän yhteiskunnan perustuksia ja mahdollistamaan paremman kilpailukyvyn sekä kunnossapitämään rakennettua infraa.

Lisätietoja: 
www.biopaavo.fi  

Annimari Lehtomäki, johtava asiantuntija 
Jyväskylän ammattikorkeakoulu 
etunimi.sukunimi@jamk.fi 
050 464 2563