Yrityksille lisää hakuaikaa Kasvu Open -sparraukseen

Mies tietokoneella

Hakuajan jatkoaika koskee kahdeksaa Kasvupolkua, joiden alkuperäinen hakuaika oli 12.11.2019 – 1.4.2020. Toisessa haussa mukana ollut Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku siirtyy kolmannen hakuajan piiriin.

Kasvupolut, joiden hakuaika jatkuu 7.4.2020 saakka ovat: 

Toteutamme Kasvupolut etäyhteyksin ja digitaalisesti työskennellen. Jos tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksiä ja apua yrityksesi tilanteen ratkaisemiseksi, hae mukaan.

– Ensimmäisten Kasvupolkujen hakuaika päättyi 11.3.2020. Koronavirustilanne ei ehtinyt vaikuttaa siihen. Pian sen jälkeen, tilanne muuttui nopeasti. Jatkamalla Kasvupolkujen hakuaikaa, annamme yrityksille aikaa reagoida oman liiketoimintansa muutoksiin, ja tarttua tukeen, jota me Kasvu Openissa voimme tarjota, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Kolmas hakuaika päättyy 29.4.2020. Hae mukaan sparraukseen: https://kasvuopen.fi/

Kasvupolkujen toteutus

Koronavirustilanteen takia järjestämme kaikki huhtikuun Kasvu Open -tapahtumat etäyhteyksin ja digitaalisesti työskennellen Järjestettäviä tapahtumia ovat muun muassa Kasvupolkujen ensimmäiset sparrauspäivät. Kevään muiden tapahtumien osalta seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä aktiivisesti, ja teemme muutoksia tarpeen vaatiessa.

Seuraa tiedotustamme: https://kasvuopen.fi/

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi