Boreo ja Kasvu Open aloittavat yhteistyön

Pienten ja keskisuurten yrittäjämäisten yhtiöiden hankintaan ja pitkäaikaiseen omistamiseen keskittynyt Boreo ja Kasvu Open jakavat yhteisen tavoitteen yritysten kasvuedellytysten ja -kyvykkyyksien vahvistamisesta. 

Boreon ja Kasvu Openin yhteistyökumppanuus laajentaa Kasvu Openin asiantuntija- ja osaajaverkostoa. Verkosto on Kasvu Openin sparrausohjelmiin osallistuvien yritysten käytössä.

– Yritysten kasvu syntyy vahvasta omistajuudesta. Omistaja-arvon vahvistaminen pitkällä aikavälillä on tärkeää kasvua hakeville yrityksille ja tästä Boreon tiimillä on erityisen vahvaa osaamista. Odotan innolla yhteistyön käynnistymistä, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Boreo luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä pieniä ja keskisuuria yhtiöitä pitkällä aikavälillä. 

Boreolle kumppanuus mahdollistaa sen sarjayhdistelijä-liiketoimintamallin ja pitkäaikaisen omistajuuden tunnettuuden lisäämistä kasvuyritysten joukossa. 

Yhteistyön avulla voimme tunnistaa meidän omistamisen kriteereihin sopivia yrityksiä sekä edistää ymmärrystämme pienten ja keskisuurten kasvuhakuisten yritysten tarpeista. Voimme tarjota sparrattaville yrityksille tukea liiketoiminnan kehittämiseen yhtiön toiminnan jatkuvuuden ja omistajuuden näkökulmasta, sanoo Boreon toimitusjohtaja Kari Nerg

Katso kaikki kumppanit ja lue lisää kumppanuudesta.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Kari Nerg
toimitusjohtaja, Boreo Oyj
044 341 8514
kari.nerg@boreo.com