Digitaalisia ja innovatiivisia kasvuyrityksiä tukemassa

Tänä keväänä IBM, Nordea, CGI, Landis+Gyr ja Business Jyväskylä yhdistävät ensimmäistä kertaa voimansa digialan pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseksi ja vauhdittamiseksi. Smart Digital Kasvupolun sparraukseen haetaan digitaalisia ratkaisuja tuottavia yrityksiä laaja-alaisesti, iästä ja koosta riippumatta. Tärkein valintakriteeri on yrityksen aito halu kehittyä, kasvaa ja kansainvälistyä. Kasvupolun kumppanit tarjoavat Kasvupolulle mukaan valittaville 15 yritykselle osaamisensa ja verkostojensa lisäksi myös todellisia bisnesmahdollisuuksia, sillä IBM, Nordea, CGI, Landis+Gyr ja Business Jyväskylä ovat kiinnostuneita löytämään yhteistyömahdollisuuksia mukaan valittavien yritysten kanssa. Mukaan valittavat yritykset pääsevät sparraamaan omaa kasvusuunnitelmaansa Kasvupolun kumppaneiden lisäksi myös muiden liiketoimintaosaajien sekä kasvuyrittäjien kanssa kahden päivän ajan.

Smart Digital Kasvupolulle haetaan erityisesti innovatiivisista digialan yrityksistä, joiden liiketoiminnan keskiössä on IOT, tekoäly tai olemassa olevan datan hyödyntäminen lisäarvoa tuottavasti. Erityisen tärkeää on, että yrityksen ratkaisu tuottaa todellista lisäarvoa asiakkaalleen ja mahdollisesti myös asiakkaan loppuasiakkaalle. Tämän yleisen kohderyhmän lisäksi, johtuen eri toimialoista, joita kumppanit edustavat, kullakin kumppanilla on myös oma hieman tarkempi näkökulma siihen minkälaisia digialan yrityksiä he toivovat näkevänsä Kasvupolulla. Näihin pääset tutustumaan Smart Digital Kasvupolun nettisivuilla, täällä.

Kasvupolun sisältö ja eteneminen

Smart Digital Kasvupolku® käynnistyy yhdessä Energiainnovaatioiden Kasvupolun kanssa 12.2. Helsingissä järjestettävällä Digiälykäs huominen -tapahtumalla. Kaikille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa paneudutaan eri näkökulmista tulevaisuuteen, innovaatioihin ja digitalisaation tuomiin bisnesmahdollisuuksiin yleisesti ja erityisesti energia-alalla. Digiälykäs huominen -tapahtuman jälkeen haku Kasvupolulle on avoinna 10.3.2019 asti. Hakemusten perusteella Kasvupolun kumppaneista muodostuva tuomaristo valitsee mukaan 15 yritystä, joita sparrataan 11.4.2019 ja 28.5.2019 Pääkaupunkiseudulla. Tuomariston valintakriteerejä ovat mm. liikeidean skaalautuvuus, erottuvuus ja kyky vaikuttaa markkinaansa, kansainvälistymispotentiaali, kasvunnälkä sekä tiimin uskottavuus. Smart Digital Kasvupolun Kiitoratapäivissä eri alojen (digitaalisuus, kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa kaikkiaan 10 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Toisen Kiitoratapäivän lopuksi Kasvupolun tuomaristo valitsee kaksi parasta yritystä, jotka etenevät jatkosparrauksiin ja lokakuussa 2019 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Ilmoittaudu mukaan Digiälykäs huominen -tilaisuuteen tästä.

Hae mukaan tästä.

Lisätietoja

Kasvupolun nettisivuilta: www.kasvuopen.fi/kasvupolut/smart-digital-kasvupolku-2019

Satu Haka, Kasvupolun fasilitoija, Kasvun Roihu Oy, p. 050 3048779 satu.haka@roihu.com

Riina Haapasalmi, Kasvupolun apu-fasilitoija, Kasvun Roihu Oy, p. 050 477 8779, riina.haapasalmi@roihu.com