Haku maksuttomaan liiketoiminnan sparraukseen alkaa tammikuussa 2021

Kasvuyritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa yrittäjille maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.


Kasvu Openin Kasvupolut vuodelle 2021 julkistetaan maanantaina 4.1.2021. Haku maksuttomaan Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen aukeaa julkistamisen yhteydessä. Haku tapahtuu osoitteessa kasvuopen.fi.

Kasvu Openin Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus, jolla yritys saa sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.  Kasvuyritysten sparraajina toimivat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat – Kasvu Open sparraajat.

– Kasvu Open on verkosto, jossa pääsee luomaan isonkin kontaktiverkoston itselleen. Keskustelut niin sparraajien kuin vastaavassa tilanteessa olevien kasvuyrittäjien kanssa avaavat mahdollisuuksia yhteistyöhön ja toivottavasti myös liiketoiminnan kasvattamiseen, sanoo Kasvu Open -sparraaja, KPMG:n laki- ja veroasiantuntija Risto Heinänen.

Kasvu Open -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole asetettu kriteerejä. 

Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille.

Kasvu Openin Kasvupolut

Kasvu Openin Kasvupoluilla on rajattu määrä kasvuyritysten sparrauspaikkoja. Siksi jokaisella Kasvupolulla on oma tuomaristo, joka käy läpi kaikki Kasvupolulle tulleet hakemukset. Tuomaristo koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista, ja se valitsee sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. 

Kaikkien Kasvu Openin Kasvupolku -sparraukseen osallistuneiden kasvuyritysten joukosta valitaan vuosittain Vuoden kasvuyritykset. Vuoden kasvuyritykset 2020 ovat Secapp Oy, Aiwo Digital Oy ja Auntie Solutions Oy.

Kasvu Open -sparrausta toteutetaan monella tapaa

Kasvu Openin Kasvupolut ovat perinteisin tapa osallistua Kasvu Open -sparraukseen. Kasvupolkujen lisäksi Kasvu Open järjestää kaikille kasvuyrityksille avoimia ja maksuttomia tapahtumia.

– Jokaisen kasvua tavoittelevan yrityksen auttaminen on tärkeää. Siksi Kasvu Openin Kasvupoluilla toteutettavan sparrauksen lisäksi järjestämme asiantuntijawebinaareja, kaikille avoimia teemoitettuja työpajapäiviä sekä digitaalista sparrausta, jossa yritys voi itse valita itselleen sopivan sparraajan oman aikataulunsa mukaan, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä

Mikä on Kasvu Open?

Kasvu Open on sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua kasvuyritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.

Kasvu Open -sparraukseen osallistuu vuosittain satoja kasvuyrityksiä. Sparrausten idea on yrityksen liiketoiminnan kehittäminen. Teemoja ovat esimerkiksi: yrityksen markkinointi, rahoitus, kansainvälistyminen ja ulkomaankauppa. Sparraajina toimivat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Open on voittoa jakamaton yhtiö. Kasvu Open Oy:n omistavat Keski-Suomen kauppakamari, Innovestor Ignite Oy, Jyväskylän kaupunki  ja Aava & Bang Oy

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Tutustu Kasvu Openin palveluihin kasvuopen.fi.