Inhouse Group ja Kasvu Open aloittavat yhteistyön 

Myynnin asiantuntija Inhouse Group Oy on Kasvu Openin uusi valtakunnallinen kumppani. Inhousen missio on tuottaa Suomen parhaat asiakaskohtaamiset sekä tarjota myynnin ammattilaisille syy rakastaa työtään.

Kasvu Open

Inhouse Group on B2B-myynnin palvelutalo kaikkiin kasvun eri vaiheisiin ja tarjoaa myyntiä palveluna aina asiakashankinnasta kokonaisvaltaisempiin myynnin ulkoistuksiin.

– Olemme Kasvu Openin kumppani koska haluamme antaa panoksemme yhteiskunnallisesti tärkeälle asialle ja olla edistämässä suomalaisten yritysten kasvukykyä, sanoo Inhouse Groupin toimitusjohtaja Eero Klemetti, ja jatkaa:

– Inhouse Group on myös kasvuyritys, joten olemme kokeneet itse sekä nähneet satojen yrityksien kasvukipuja ja harppauksia. Sieltä on varmasti jalostunut konkreettisia vinkkejä parempien kasvutuloksien saavuttamiseen.

Yhteistyössä Kasvu Open ja Inhouse Group haluavat sparrata kotimaisia pk-yrityksiä myynnin eri teemoista.

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo, että Kasvu Openin sparrausohjelmiin osallistuville yrityksille kumppanuus on kuin lottovoitto.

– Myynti on vuodesta toiseen teema, joka hidastaa yritysten kasvua: Myynnille ei ole resursseja, osaamista tai strategiaa. Kumppaninamme Inhouse Group tuo timanttista osaamista sparrausohjelmiin sekä sisältöihin, joita me Kasvu Openilla tuotamme, sanoo Seppälä.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Eero Klemetti
toimitusjohtaja, Inhouse Group
050 5000 119
eero@inhouse.fi

Inhouse Group Oy: Olemme olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa myyntiä. Uskomme, että menestyäksemme tulee asiakkaan voittaa aina. Siksi keskitymme tutkimaan, kehittämään sekä tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia. Lue lisää