Itsensä ylittämisestä voimavaroja maailmalle laajentamiseen

Globaaliin kasvuun tähtäävä Mailroom Solutions päätti lähteä mukaan Kasvu Openin sparrausohjelmaan paikallisen kauppakamarin innoittamana. Mailroom Solutions kehittää tietokoneavustettuja järjestelmiä postin ja pakettien käsittelyyn. Mailroom Solutions, joka tunnettiin vielä kilpailun alussa nimellä Notta Systems, toimii tällä hetkellä neljällä eri mantereella ja laajentaa pian viidennelle mantereelle Aasian.

“Vaihdoimme nimen Mailroom Solutioniksi juuri kasvavan kansainvälisyyden vuoksi” selventää yrityksen toimitusjohtaja Janne Eteläaho.

Eteläaho kokee yrityksen matkan Kasvu Openissa olleen kehittävä, inspiroiva ja ovia avaava. Hän on tavannut mielenkiintoisia ihmisiä ja saanut uusia kumppaneita sekä suosituksia yritykselleen. Eteläaho kokee tärkeäksi, että kaikki matkan aikana tehty työ on suoraan sovellettavissa omaan bisnekseen.

“Myllärit ovat haastaneet liiketoimintaa ja olemme päässeet kehittämään omaa esiintymistä. Täällä vedetyt pitchaukset toimivat myös asiakkaiden kanssa ja tekemisen kautta olemme oppineet paljon.”

Kaikista tärkeimpänä Eteläaho kokee juuri mylläreiltä eli asiantuntijoilta saamansa tiedon. Kasvupolun aikana on päässyt heittäytymään, menemään omalle epämukavuusaluueelleen ja ottamaan vastaan haasteita asioista, joissa on kehitettävää.  

“Toisaalta saa vakuutusta asioille, joita on tehnyt oikein. Pienien kehujen kautta kasvaa ja saa fiilistä tähän hommaan. Itsensä ylittäminen lisää voimavaroja ja sen myötä jaksaa taas taistella ja rakentaa menestystarinaa.”

Eteläaho näkee Mailroom Solutionsin olevan pitkällä kahden vuoden päästä. Viidennelle mantereelle laajentamisen lisäksi yritys alkaa kouluttamaan jälleenmyyjiä ja tukiverkostoa. Koulutukset sekä globaalit referenssit ja tuotantopilotit mahdollistavat yrityksen ison kasvun maailmalla.

Kysymykseen Kasvu Openin sparrausohjelman suosittelemisesta muille yrityksille Eteläaholla vastaus tulee miettimättä:

“Totta kai kannattaa!”