Medialle


Suomen energisin kasvuyritystapahtuma

Kasvu Open Karnevaali yhdistää kasvuyritystapahtuman, messut, seminaarin sekä yrityskilpailun yhdeksi suureksi tapahtumaksi. Karnevaali on jokavuotinen tapahtuma kasvuyrityksille, uusille kyvyille ja konkareille. Tapahtuma on avoin myös yleisölle. 

Tapahtuman monipuolinen sisältö muodostuu mielenkiintoisista puheenvuoroista, vapaasta verkostoitumisesta, yritystarinoista, Kasvu Open -sparrausprosessin finalistiyritysten pitcheistä, kumppaneidemme luotsaamista teemapöytäkeskusteluista sekä muusta viihteellisestä sisällöstä. 

 

Materiaaleja

Kuvat
Kaikki Kasvu Openin tapahtumakuvat löydät kasvuopen.kuvat.fi osoitteesta. Mukana on Karnevaalikuvien lisäksi myös muita tapahtumakuvia. Kuvien merkinnäksi Matias Ulfves / Kasvu Open, paitsi jos toisin mainittu.

Logot
Materiaalipankista löytyvät Kasvu Openin ja Kasvu Open Karnevaalin viralliset logot yleisimmissä formaateissa. 'Muut materiaalit' kansiosta löytyy myös graafinen ohjeistus.

Karnevaalin uutiset
Täältä löydät Karnevaalin ajankohtaisia uutisia.

 


Akkreditointi

Mikäli haluat saada mediapassin Karnevaliin, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kasvuopen.fi. Voit käyttää alla olevaa pohjaa. Mediapassi-pyynnöt viimeistään 18.10.2019 mennessä.

Otsikko: Akkreditointi
Nimi:
Ammattinimike:
Puhelinnumero:
Lehden tai median nimi:
Teetkö juttua verkkoon / printtiin / radioon / televisioon / uutistoimistolle? :
Tarvitsetko passia muille, esim kuvaaja? :

Yhteydenotot:
Anna-Kaisa Talvitie
Viestintäpäällikkö
Kasvu Open Oy

anna-kaisa.talvitie@kasvuopen.fi
+358407156924

 

Kasvu Openin some-kanavat

 Linkedin
 Twitter
 Facebook
 Instagram