Kasvu Invitation: Tuotanto ja tuotekehitys

Yrityksen jatkuva kehittäminen ja uusien tuotteiden tuonti markkinoille ovat yrityksen menestymisen edellytys. Tuotteiden elinkaarien lyhenemiset ovat lisänneet entisestään tuotekehityksen haasteita. Näitä haasteita yritykset pääsevät ratkomaan Kasvu Openin kaikille avoimessa ja maksuttomassa Tuotannon ja tuotekehityksen Kasvu Invitation –työpajapäivässä. 

Päivän aikana yritysedustajat saavat parhaan tiedon tuotannosta, tuotekehityksestä ja näiden rahoittamisesta aina kansainvälistymiseen, sillä paikalla on monikirjoisesti eri alojen asiantuntijoita.

Kasvu Invitation -työpajapäivässä esimerkiksi Oulun yliopisto tarjoaa yrityksille tutkimukseen perustuvaa asiantuntijuutta niin tuotteiden, tuotantomenetelmien kuin liiketoimintamallien kehittämiseen. Monelle yritykselle yliopistojen osaaminen tuotteiden tai tuotantomenetelmien osalta tulee avuksi. 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Mitä varten kansainvälistytään?

Usein jopa PK -sektorin yritysten osalta kotimaan myynti ei ole riittävää, vaan markkinoita myynnin tueksi tarvitaan myös kansainvälisiltä markkinoilta. Kansainvälistymisen tiellä on useita haasteita, kuten asiakasrajapinnat, rahoitus ja markkinat sekä usein tuotteiden sovittaminen erilaisille markkinoille – vain nämä kaikki yhdessä mahdollistavat onnistumisen. Nämä rajapinnat selvitetään Tuotannon ja tuotekehityksen Kasvu Invitation –työpajassaa, jossa yrityksille jaetaan parhaat tiedot ja aineistot, jotta korkeamman jalostusasteen tuotteet ja uudet tuotantoteknologiat saavat julkisuutta ja tietoa, miten edetä.

Yritysten kehittyminen, kasvu, uudet ideat ja innovaatiot tarvitsevat myös tukea. Onneksi monia eri kanavia, joita hyödyntää! Myös yritysten välinen yhteistyö ja verkostoituminen auttavat usein eteenpäin arvaamattomallakin tavalla. Yksi merkittävä kasvun kanava on Kasvu Open, joka  on valtakunnallinen matalan kynnyksen sparrauskilpailu, jossa yritykset saavat tukea liiketoimintansa kasvuun alan huippuosaajilta ja pääsevät verkostoitumaan muiden yritysten kanssa.

Mikäli pohdit kasvun mahdollisuuksia, ja tuotanto ja tuotekehitys kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua mukaan Kasvu Openin 5.9. järjestettävään Tuotannon ja tuotekehityksen Kasvu Invitation -työpajaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kasvu Invitation Tuotanto ja tuotekehitys -työpaja järjestetään Sievissä 5.9.2019. Päivä järjestetään yhteistyössä Digiajan tuotantopuisto -hankkeen kanssa. Hankkeen toteuttajia ovat Centria-ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto ja Sievin teollisuuspuisto Oy. Hankeen tarkoituksena on varmistaa, että alkavat ja toiminnassa olevat tuotannolliset yritykset saavat parhaan mahdollisen kansallisen ja kansainvälisen osaamisen yritystoimintansa kehittämiseen.

NYT LUETAAN: