Kasvu Open Karnevaali nyt myös diginä

Kasvu Open Karnevaalin ensimmäinen tapahtumapäivä järjestetään tänä vuonna digitaalisessa ympäristössä. Toinen tapahtumapäivä on perinteinen live-tapahtuma. Kasvu Open Karnevaali järjestetään 27.-28.10.2020.

Kasvu Open Karnevaali on kotimainen, kaikille avoin ja maksuton kasvuyritystapahtuma.Tapahtuma yhdistää jo kuudetta kertaa suomalaiset kasvuyritykset, kasvun rahoittajat ja potentiaaliset kumppanit.

Tänä vuonna Kasvu Open Karnevaalin ensimmäinen tapahtumapäivä järjestetään digitaalisesti. Työkaluina ovat videoyhteydet ja digitaalinen kasvu Open -yhteisö. Toinen tapahtumapäivä järjestetään Jyväskylässä.

– Digitaalinen tapahtumapäivä on erinomainen verkostoitumismahdollisuus erityisesti heille, jotka eivät pääse osallistumaan fyysiseen tapahtumaan, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Poikkeustilanteen vaikutus Kasvu Open Karnevaaliin

Kasvu Open Karnevaalin vastaava tuottaja Katariina Kovakoski toivoo, että koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen linjaukset mahdollistavat Kasvu Open Karnevaalin live-tapahtumapäivän lokakuun lopussa. 

– Digipäivä on mahtava lisä Karnevaalin tarjoamaan, mutta tottakai toivon, että saamme myös fyysisen tapahtumapäivän ja sen merkitykselliset kohtaamiset onnistumaan, Kovakoski sanoo. 

Kasvu Open Karnevaalin toteutustapaa ollaan valmiita päivittämään hallituksen linjausten mukaiseksi. Tapahtuman toteutustapaa tarkastellaan hallituksen seuraavan tapahtumia koskevan linjauksen yhteydessä.

– Se on varmaa, että Kasvu Open Karnevaali järjestetään myös tänä vuonna, Seppälä sanoo.

LISÄTIEDOT:

Katariina Kovakoski
vastaava tuottaja, Kasvu Open Karnevaali
050 439 8988
katariina.kovakoski@kasvuopen.fi