Kasvu Open Karnevaalista kolmipäiväinen digitapahtuma

Kasvu Open Karnevaali järjestetään tänä vuonna digitaalisesti. Samalla tapahtumapäivät kasvavat kahdesta kolmeen.

Kasvu Open Karnevaali järjestetään 27.-29.10.2020. Digitaalisen tapahtuman työkaluina ovat muun muassa videoyhteydet ja digitaalinen Kasvu Open -yhteisö

Koronakriisi ajoi monet tapahtumatuotannot nurkkaan ja miettimään vaihtoehtoisia toteutustapoja, tapahtumien siirtoja tai peruutuksia. Oman tiimimme, ja kevään ajan Kasvu Open- sparraukseen osallistuneiden yritysten positiiviset kommentit digitaalisista työkaluistamme auttoivat ratkaisemaan Kasvu Open Karnevaalin toteutustavan — Kasvu Open Karnevaali goes digi, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä. 

Kasvu Open Karnevaali on kotimainen, kaikille avoin ja maksuton kasvuyritystapahtuma. Tapahtuma yhdistää jo kuudetta kertaa suomalaiset kasvuyritykset, kasvun rahoittajat ja potentiaaliset kumppanit.

Kasvuyritystapahtuma yhdistää kotimaiset kasvuyritykset

Kasvu Open Karnevaalin vastaava tuottaja Katariina Kovakoski näkee digitaalisessa tapahtumassa uusia mahdollisuuksia.

Digitaalisuus luo mahdollisuuksia tuoda yhteen entistä suurempi joukko kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneita ihmisiä. Monipuolinen ja innovatiivinen ohjelmakokonaisuus tarjoaa paljon uutta ja oivaltavaa Kasvu Open Karnevaalin vieraille, muun muassa digimessujen ja Howspace-alustan ominaisuuksien muodossa. Tärkeintä on kohtauttaa ihmiset, sanoo Kovakoski.

Kasvu Open Karnevaalin ohjelmassa tänä vuonna on muun muassa kymmenien kotimaisten kasvuyritysten pitchaukset, Kasvu Open -voittajien valinta ja Kasvun monet kasvot -paneeli, jossa mukana ovat Kim Väisänen, Saimi Hoyer ja Vappu Pimiä.