Kasvu Open mukana Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa 4.6.2024 Helsingissä – Tule tapaamaan toimitusjohtaja Jaana Seppälä

Kasvu Open on mukana Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa  4.6.2024 Alma-talolla Helsingissä. Tapahtumassa Kauppalehti palkitsee Suomen kovimmat kasvuyritykset maakunnittain.


Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa yleisö pääsee kuulemaan menestystarinoita ja oppeja kasvua saavuttaneilta yrityksiltä sekä alan asiantuntijoilta. Tapahtumassa mukana ovat muun muassa teollisuusneuvos Lauri Ratia ja Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Tapahtumassa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä johtaa “Miten skaalata liiketoimintaa voimakkaassa kasvussa?” -keskustelua. Keskustelemassa ovat Howspacen toimitusjohtaja Ilkka Mäkitalo ja QuietOnin toimitusjohtaja Katja Siberg.

Howspace on digitaalinen alusta organisaatioiden muutos- ja kehittämisprosesseihin. Howspace on Kasvu Openin kehitysyhteistyökumppani. QuietOn valittiin vuonna 2023 SUPERFINNS-ohjelman lupaavimmaksi yritykseksi. Yrityksen innovaatio on markkinoiden pienin vastamelukuuloke.

Tapahtuma on suunnattu kasvuyritysten päättäjille. Katso tapahtuman ohjelma tästä.

Kasvu Openin toimitusjohtaja on tavattavissa haastatteluja varten päivän aikana tai sovitusti erillisenä ajankohtana. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen! 

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi