Kasvu Open uudistuu

Kasvu Open täyttää kymmenen vuotta 2020. Nyt jos koskaan on aika uudistua. Julkaisimme uudet nettisivut, yksinkertaistamme konseptia ja kieltä. Eli heippa vaan Kiitoradat ja myllärit!

Kasvu Openin uudet nettisivut aukesivat tänään. Vihreästä ilmeestä ei luovuta, mutta sivujen ilme on freesattu ja käyttäjäystävällisyyttä parannettu.

Kasvu Openin yleisölle eli yrityksille, sparraajille ja kumppaneille on jatkossa omat, selkeät osiot.

Yritystapahtumista näet kaikki tulossa olevat tapahtumat, kuten kaikille avoimen Koolla on väliä -kiertueen, joka starttaa Kasvu Open -vuoden. Uutishuoneesta löytyvät tiedotteet, blogit ja kaikille avoin kuvapankki. Kasvu Openin takaa löytyvät meidän tarinamme ja UKK. Yhteystiedot-sivulla voit yhdistää nimet kasvoihin.

Haku kasvupoluille on auki

Haku Kasvupoluille tapahtuu Kasvupolut-sivun alta. Kasvupolkuja voit tarkastella hakuajan päättymisen, alueen tai toimialan mukaan. Hakulomake on jokaisen Kasvupolun yhteydessä. Samalta sivulta näet Kasvupolun kuvauksen, aikataulun, kumppanit ja Kasvupolun yhteyshenkilön tiedot.

Nettisivuilla on edelleen Giosgin chat-palvelu, joka auttaa arkisin 9.00-16.00 välisenä aikana. Muina aikoina voit jättää yhteydenottopyynnön. 

Haku on auki, mitä sitten?

Haku Kasvu Openin Kasvupoluille tapahtuu nettisivuilla. 

  • Valitse alueellinen tai toimialakohtainen Kasvupolku.
  • Täytä hakemus.
  • Kasvupolulle mukaan valitut etenevät aikataulun mukaisiin tapahtumapäiviin, jossa he saavat sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Jokaisella Kasvupolulla on kaksi tapahtumapäivää. Toisen tapahtumapäivän päätteeksi Kasvupolun tuomaristo valitsee Kasvupolun kaksi potentiaalisinta yritystä.
  • Potentiaalisimmat yritykset jatkavat TOP 60 -joukkoon, joka kisaa lokakuussa Kasvu Openin voitosta.
  • Kasvu Open Karnevaalissa TOP 60 -joukko saa extrasparrauksen Kasvu Openin kovimmilta sparraajilta. Muille Karnevaali-vieraille on tarjolla tapahtumaohjelmaa.
  • Kasvu Open Karnevaalissa palkitaan kauden kärki 2020. Voittajille luvassa mainetta ja kunniaa!
  • Kasvupolulle ei-valitut otetaan mukaan vain hakijoille suunnattuun Kasvu Open -uutiskirjejakeluun. Kuukausittaisessa uutiskirjeessa vinkkejä ja tietoa yritystapahtumista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Jäähyväiset mylläreille

Kasvu Openin sanastoa uudistetaan. Mylläri-sanan korvaa sparraaja ja Kiitorata-sanan tapahtumapävä.

Miksi näin?

Selkeys, selkeys ja selkeys. Vuodesta toiseen saamme palautetta haastavasta sanastosta. Kuinka mylläri liittyy liiketoiminnan kehittämiseen? Miten liiketoiminnan kehitys liittyy Kiitorataan? Miten Kasvu Open liittyy leipomiseen tai ilmailuun?

Ei mitenkään.

Kaudesta 2020 eteenpäin Kasvu Open -prosessi menee jotakuinkin näin:

Kasvu Open järjestää kaikille yrityksille avoimia Kasvupolkuja. Jokaisella Kasvupolulla on kaksi tapahtumapäivää. Tapahtumapäivissä yritykset saavat maksutonta sparrausta eli uusia ajatuksia liiketoiminnan kehittämiseen.

Sparrausta antavat vapaaehtoiset sparraajat eli liike-elämän asiantuntijat. Sparraajat ovat esimerkiksi yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, kansainvälistymisen asiantuntijoita, strategian sparraajia ja kokemusjohtajia. 

Toisen tapahtumapäivän lopuksi Kasvupolun tuomaristo valitsee Kasvupolun potentiaalisimmat yritykset. Nämä yritykset pääsevät kisaamaan Kasvu Openin voitosta. 

Voittajat valitsee valtakunnallinen tuomaristo Kasvu Open Karnevaalissa Jyväskylässä 28.-29.10.2020.

Tervetuloa mukaan!