Kasvu Open varautuu koronaviruksen vaikutuksiin

Kasvu Open noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia ja varautuu koronaviruksen leviämiseen sekä ehkäisemiseen.

Koronavirustilanteen takia järjestämme kaikki maalis- ja huhtikuun Kasvu Open -tapahtumat etäyhteyksien kautta. Järjestettäviä tapahtumia ovat muun muassa Kasvupolkujen ensimmäiset sparrauspäivät. Toukokuun tapahtumien osalta seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä aktiivisesti, ja teemme muutoksia tarpeen vaatiessa.

– Kasvu Open -prosessi etenee suunnitellusti. Yritysvalinta sparraukseen tehdään ja kaikki sparrauspäivät järjestetään. Kaikille sparrauspäiviin osallistuville lähetetään henkilökohtaiset ohjeet osallistumisesta etäyhteyksien ja digitaalisen oppimisympäristön kautta, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Kaikki Kasvu Open -tapahtumat järjestetään aikataulun mukaan, jos tilanne ei muutu. 

Tietoa Kasvu Openin toimintaan vaikuttavasta koronavirustilanteesta saat sosiaalisen median kanavistamme sekä verkkosivuiltamme.

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa Kasvu Open -sparraukseen liittyvissä kysymyksissä Kasvu Open -chatissa tai sähköpostilla info@kasvuopen.fi.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi