Kasvu Openille tunnustus yhteiskunnallisesta ongelmanratkaisusta

Kasvu Open Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus. Merkki on osoitus liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Niina Ollikka sanoo, että Kasvu Open Oy:n koko toiminta perustuu vastuullisuuteen.

– Kasvu Open tarjoaa yrittäjille maksutonta, matalan kynnyksen auttamista vapaaehtoisten sparraajien kanssa. Tarjoamalla maksutonta apua yrittäjille Kasvu Open vahvistaa yritysten kykyä ja osaamista toteuttaa kestävää kasvua ja hyvinvointia, Ollikka jatkaa.

Yhteiskunnallinen Yritys: Sparraus on meidän vastuullisuustekomme

Kasvu Open auttaa yrityksiä ratkomaan liiketoiminnan haasteita ja tukee suomalaista työtä ja yritysten kasvutavoitteita konkreettisella tasolla. Työ vahvistaa yritysten – ja koko Suomen – kykyä nousta uudelle tasolle ja synnyttää uusia työpaikkoja.

– Visiomme on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. Sen eteen teemme töitä joka päivä. Sparraus on meidän vastuullisuustekomme, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Kasvu Open on yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yritys. Yli 10 toimintavuoden aikana Kasvu Openin maksuttomiin sparrausohjelmiin on osallistunut yli 3000 suomalaista pk-yritystä.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi
www.kasvuopen.fi

Lue lisää, mitä vastuullisuus Kasvu Openille tarkoittaa
Tietoa Kasvu Openista

Muut linkit:

www.suomalainentyo.fi
www.yhteiskunnallinenyritys.fi