Kasvu Openin mielenmalli: rohkeus unelmoida, ihmiset kasvun takana ja ilo tekemisen ajurina

Yrityksen brändi vastaa yksilön mielenmallia. Kun muutat yhtä osaa, kokonaisuus ei ole enää sama. Näin alkoi Kasvu Openin mielenmallin muutos.

Ajatus oli päivittää vain yritystunnus. Kun liikutimme yhtä osaa, päädyimme nopeasti keskelle Kasvu Openin strategian päivitystä, keskustelemaan yrityksen olemassaolon tarkoituksesta ja arvoista, jonka takana voimme seistä vihreä takki liepeistä hulmuten. Kokonaisuus piti rakentaa uudelleen. Lopulta viimeinen asia, jonka päivitimme, oli uusi yritystunnus.

Mitä teimme?

  • Päivitimme Kasvu Openin strategiaa sekä arvot, vision ja mission mielenmalliin, jonka tunnustamme. 
  • Loimme uuden yritystunnuksen, joka kuvaa Kasvu Openin olemassaolon syytä. Päivitimme värimaailman ja visuaaliset elementit. 
  • Viilasimme selkeämmäksi kieltä, jolla puhumme ja palveluja, joita tarjoamme.

Mikä muuttui? 

Kasvu Openin mielenmallin päivitys muutti käytännössä vain ulospäin näkyvät visuaaliset linjat ja osa termeistä. Niiden takana olemme toteuttaneet nyt sanoittamiamme asioita jo pitkään. Emme vain nähneet metsää puilta. Emme ymmärtäneet muutosta, joka mielenmallissa oli tapahtunut, saati osanneet sanoittaa ja kertoa siitä itsellemme tai ulospäin.

Missio, visio ja arvot 2022

Kasvu Open on olemassa kasvuhaluisia yrityksiä varten. Visiomme on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. 

  • Rohkeus unelmoida
  • Ihmiset kasvun takana
  • Ilo tekemisen ajurina

LISÄTIEDOT

Anna-Kaisa Talvitie
viestintäpäällikkö, Kasvu Open
040 715 6924
anna-kaisa.talvitie@kasvuopen.fi

Matias Ulfves
AD
050 373 3777
matias.ulfves@kasvuopen.fi