Kuka vie #vastuullisuusteko -tunnustuksen?

#vastuullisuusteko 2021

Kasvu Open nostaa esille 10 yritystä, jotka osoittavat, että vastuullisuus ei kutista liiketoiminnan pelikenttää – päinvastoin! Yleisöäänestyksen perusteella yksi yritys saa Kasvu Openin #vastuullisuusteko -tunnustuksen.

Voit äänestää #vastuullisuusteko -tunnustuksen saajaa Kasvu Open -yhteisössä. Äänestysaika on 20.9. – 17.10.2021. Äänestyksen voittaja julkistetaan 28.10.2021 kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä. Voit ilmoittautua maksuttomaaan tapahtumaan tästä.

EHDOLLA OLEVAT YRITYKSET:

Äänestys on päättynyt.

Vastuullisuus on uusi musta

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo, että suomalaiset yritykset tarvitsevat suunnannäyttäjiä, jotka todistavat, että vastuullisuus on arvo, joka kuuluu jokaisen yrityksen strategiaan.

Yhä useammassa tapauksessa yrityksen vastuullisuus on myös kilpailuetu, jolla erotutaan globaaleilla markkinoilla sekä rahoitusneuvotteluissa, sanoo Seppälä.

Kasvu Openin ja Kasvu Openin valtakunnallisen kumppaniboardin* valitsemien yritysten toiminnassa korostuu vahva vastuullisuusajattelu ympäristön, ihmisten ja yhteiskunnan – tai kaikkien edellä mainittujen – näkökulmasta.

Kaikki äänestyksessä mukana olevat yritykset ovat osallistuneet Kasvu Openin järjestämään sparraukseen. Peruste valita yritys mukaan äänestykseen on ollut yrityksen ilmoittama strategia, johon vastuullisuus voimakkaasti linkittyy.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

*Kasvu Openin kumppaniboardissa on mukana valtakunnallisten kumppaneiden ja Kasvu Openin hallituksen edustajat. Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit, joilla on edustaja: Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen Liitto, KPMG, Varma ja Technopolis.