KUMPPANITIEDOTE: MarkkinointiAkatemiasta Kasvu Openin viides pääyhteistyökumppani

Tamperelainen, voimakkaasti kasvava MarkkinointiAkatemia MAK Oy liittyy Kasvu Openin valtakunnallisten pääyhteistyökumppaneiden joukkoon. MAKille kumppanuus merkitsee “hyvän laittamista kiertoon”.

“MAK on kasvuyritys, jonka toiminta käynnistettiin kotini keittiön pöydän äärellä noin viisi vuotta sitten. Yritys käynnistettiin 6000 euron alkupääomalla ja toimintaa on kasvatettu ilman ulkopuolisia sijoituksia. Tavoitteena on aina ollut määrätietoinen kasvu niin, että liikevaihto tuplataan joka vuosi. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli 6M€ ja tänä vuonna tavoitteena on ylittää 10M€:n liikevaihto.

Oman liiketoiminnan lisäksi yritykselle on kertynyt vahva kokemus kasvun aikaansaamisesta lukuisista erilaisista asiakkuuksista, joiden myyntiä olemme kasvattaneet vuosien varrella. Nyt haluamme palata juurillemme auttamaan muita ja jakaa osaamistamme seuraaville kasvuyrityksille.

Suomalaiset kasvuyritykset osaavat asiansa, mutta eivät välttämättä ymmärrä tai hyödynnä täysin kaikkia digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia liiketoiminnan kansainvälisessä skaalaamisessa. Jatkossa digitaalinen asiakashankinta tulee olla se kasvuyrityksen aktiviteetti, jonka ympärille muu toiminta järjestetään. Kasvu Open mahdollistaa sen, että pystymme tapaamaan tuhansia kasvun nälkäisiä yrityksiä, joille voimme kertoa näistä mahdollisuuksista.” Mikko Pulkkila, toimitusjohtaja, MarkkinointiAkatemia MAK Oy

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on Suomen johtava digitaalisen asiakashankinnan asiantuntijayritys, joka tarjoaa monipuolisesti digimarkkinoinnin palveluita Suomessa ja kansainvälisesti.

Kasvu Open parantaa palveluaan

“MAKin kumppanuus on Kasvu Openille merkittävä. Heidän tietotaitonsa on meille kullanarvoista, jotta voimme parantaa Kasvu Openin luomaa asiakaskokemusta sekä tehostaa markkinointiamme juuri oikeissa kohderyhmissä. MAKin persoonallinen ja puhtaasti asiakaslähtöinen tekeminen on 100% Kasvu Open -hengen mukaista. Yhdessä olemme vahvempia!” Uljas Valkeinen, toimitusjohtaja, Kasvu Open Oy

Kasvu Open Oy Suomen suurin pk-yritysten kasvun sparrausohjelma, joka auttaa kasvuhaluisia yrityksiä eri puolilla Suomea. Kasvu Open Oy on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen osakeyhtiö. Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto.

Lisätietoja:

Uljas Valkeinen p. 050 568 8555, uljas.valkeinen@kasvuopen.fi

toimitusjohtaja, Kasvu Open Oy

Mikko Pulkkila p. 044 738 5951, mikko.pulkkila@markkinointiakatemia.fi

toimitusjohtaja, MarkkinointiAkatemia MAK Oy