StaffPoint Executive ja Kasvu Open aloittavat yhteistyön

Johtamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut StaffPoint Executive on Kasvu Openin uusi valtakunnallinen kumppani.

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälän mukaan StaffPoint Executiven palvelut tarjoavat yrittäjille uudenlaisia keinoja tukea yritysten kasvua. Kumppanuus StaffPoint Executiven kanssa laajentaa ja syventää muun muassa johtamisen teeman käsittelyä Kasvu Openin tuottamissa sparrausohjelmissa ja yritystapahtumissa. 

– Esimerkiksi Interim Management (vuokrajohtajuus-palvelut) on terminä ja palveluna monelle suomalaiselle kasvuyritykselle uusi. Olemme kuitenkin huomanneet, että se kiinnostaa kasvua määrätietoisesti tavoittelevia yrityksiä. Yhteistyössä StaffPoint Executiven kanssa voimme jalkauttaa tietoa johtamista tukevista palveluista kasvuyrityksille, Seppälä sanoo.

StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti kokee, että Kasvu Open tekee valtakunnallisesti merkittävää pk-yritysten liiketoiminnan jalostamistyötä, jossa StaffPoint Executive haluaa ehdottomasti olla mukana. 

– Kasvuyrityksen kehityspolun suunnittelussa on tärkeää huomioida lisäresurssien tarve ja oikea-aikaisuus. Näemme merkittävää potentiaalia esimerkiksi Interim- ammattilaisten hyödyntämisessä kasvuloikissa, koska myynnin kehittyminen ja kansainvälistyminen ovat tärkeässä roolissa yhtiön sijoittajien sitouttamisessa. Löydämme Interim-ammattilaisia kasvuyrityksille tilapäiseen tarpeeseen muun muassa CTO, CMO ja CFO – rooleihin, Honkalahti sanoo.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Pasi Honkalahti
johtaja, StaffPoint Executive
040 844 7707
pasi.honkalahti@staffpoint.fi

StaffPoint Executive on moderni johtamisen kumppani yksilöiden ja yritysten kasvuun. Olemme erikoistuneet johdon ja asiantuntijoiden b-to-b-palveluihin.  Autamme asiakkaitamme kasvamaan kriittisillä rekrytoinneilla joko tilapäiseen tai pysyvään tarpeeseen.