Uudistuva teollisuus -ohjelmaan valittiin 18 teollisuusalan yritystä

Uudistuva teollisuus -yritysohjelma

Ohjelmaan valitut yritykset toimivat monipuolisesti teollisuuden eri aloilla. Enemmistö yrityksistä on Keski-Suomesta ja Uudeltamaalta.

Kasvu Openin, Business Finlandin ja TT-säätiön yritysohjelmaan valittiin 18 yritystä. Valintakriteerejä olivat muun muassa vakiintunut teollisuusalan liiketoiminta ja valmius kehittää yrityksen kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla.

– On ilo nähdä näin laajasti erilaisia teollisia yrityksiä ja niiden vahvaa halua kehittyä ja kasvaa. Suomen kilpailukykyä kehitetään yritys kerrallaan ja olen innoissani auttamassa siinä, sanoo Teknologiateollisuus ry:n johtava asiantuntija Teemu Polo, joka oli mukana tekemässä yritysvalintoja.

Uudistuva teollisuus-ohjelmaan valitut yritykset:

Yritykset Uudistuva teollisuus -ohjelmaan valitsivat Business Finlandin, TT-säätiön ja Teknologiateollisuus ry:n edustajat:

  • Toni Mattila, Business Finland
  • Jouni Hakala, TT-säätiö
  • Teemu Polo, Teknologiateollisuus ry

Uudistuvan teollisuuden -ohjelma tukee teollisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä kohti kestävää ja vastuullista kasvua ja tekee samalla näkyvämmäksi teollista toimintaa ja vaikuttavuutta suomalaisessa yhteiskunnassa. Tämä kaikki vastaa myös hyvin Teollisuuden ja Työnantajain (TT)- säätiön tavoitteita – säätiö tukeekin ohjelman toteuttamista sen osarahoituksella, sanoo säätiön asiamies Jouni Hakala.

Lue lisää Uudistuva teollisuus -ohjelmasta

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
+358 50 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi