Varma ja Kasvu Open jatkavat yhteistyötä

Työeläkeyhtiö Varma jatkaa monivuotista yhteistyötä Kasvu Openin kanssa. Yhteistyössä Varma tukee kasvuyritysten menestystä “kädet savessa”.

Varma on yksi Kasvu Openin merkittävimmistä valtakunnallisista kumppaneista. Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä kertoo monivuotisen yhteistyön olevan nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan.

– Varma on työkykyjohtamisen edelläkävijä, joka tarttuu aktiivisesti johtamisen, työssä jaksamisen, hyvinvoinnin ja vastuullisuuden teemoihin. Teemat ovat ajankohtaisia sekä julkisessa keskustelussa että yritysten sparrausohjelmissa, joissa Varman osaajat ovat mukana, Seppälä sanoo.

Varman kumppanuus Kasvu Openin kanssa on aito vastuullisuusteko. Kasvu Openin kumppanit tekevät mahdolliseksi kasvuyrityksille järjestettävän maksuttoman sparrauksen – palvelun, jota kukaan muu Suomessa ei tuota.

Varma on valtakunnallisen kumppanuuden lisäksi eturintamassa mukana auttamassa pk-yrityksiä kasvuun Omistajuuden ja Digital Health Kasvupolku®-sparrausohjelmissa.

Näiden ohjelmien lisäksi Varman osaajat ovat sparraajina myös kaikissa muissa Kasvu Openin sparrausohjelmissa yritysten tarpeiden mukaan.

– Yhteistyö on Varmalle tärkeä elementti liittyen sekä kasvuyritysten kasvun edistämiseen että Varman henkilökunnan osaamisen kehittämiseen. Haluamme auttaa yrittäjiä ja yritysten työntekijöitä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. Ilman hyvää työkykyä ja sitä kautta syntyvää draivia, ei itse yrityskään pysty saavuttamaan optimaalista kasvua omassa toiminnassaan, Varman suurasiakkuusjohtaja Iiro Korander sanoo. 

Katso kaikki kumppanit ja lue lisää kumppanuudesta.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Iiro Korander
suurasiakkuuksien johtaja, Varma
040 826 2149
iiro.korander@varma.fi