Yritysjuristi ja Kasvu Open aloittavat yhteistyön

Yritysjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto Yritysjuristi ja Kasvu Open jakavat saman mission: Molemmat haluavat tukea kasvuhaluisten yritysten menestystä. 

Yritysjuristin ja Kasvu Openin yhteistyökumppanuus laajentaa Kasvu Openin asiantuntija- ja osaajaverkostoa. Verkosto on Kasvu Openin sparrausohjelmiin osallistuvien yritysten käytössä.

– Odotamme innolla, että saamme Yritysjuristin asiantuntijat mukaan sparrauspäiviin. Heillä on paljon annettavaa yrityksille, joiden kasvun haasteena ovat esimerkiksi strategiaan, sopimuksiin tai talouden hallintaan liittyvät asiat, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Yritysjuristille kumppanuus on luonnollinen jatkumo yrityksen kehitykselle.

– Olemme jo pitkään avustaneet eri kokoisia yrityksiä sopimus-, rahoitus- ja riitatilanteissa, ja pyrimme myös jatkossa olemaan se luotettava lakikumppani, jonka puoleen käännytään. Olemme pitkän linjan yrittäjiä ja ymmärrämme yrityksiä ja yrittäjiä. On hienoa olla mukana tukemassa suomalaisten yritysten kasvua, Yritysjuristin osakas Thomas Kankaanpää iloitsee.

Yritysjuristi avustaa yrityksiä laajasti niin konsultoinneissa, sopimustuotannoissa, rahoitusneuvotteluissa kuin riitatilanteissakin.

– Yritys voi hankkia kauttamme kertaluonteista apua, mutta yhä useampi yritys käyttää kuukausipalveluamme, jossa oma ulkoinen lakiosasto löytyy Yritysjuristilta. Uskon, että Kasvu Openin sparrausohjelmiinkin kuuluvat yritykset saavat meiltä paljon hyödyllistä tietoa omalle kasvupolulleen.

Katso kaikki kumppanit ja lue lisää kumppanuudesta.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Thomas Kankaanpää
osakas, Yritysjuristi
029 7050 0072
kankaanpaa@yritysjuristi.fi

Tirnash Ramezan
osakas, Yritysjuristi
040 415 1116
ramezan@yritysjuristi.fi