Karnevaalissa verkostoiduttiin ennätyksellisen paljon

Huikean paljon positiivista energiaa, ei kasvun nälkää vaan suorastaan himoa, ennätyksellisen paljon bisneskohtaamisia, innovatiivisia työtapoja ja uskoa tulevaisuuteen. Näillä ja monilla muillakin sanoilla Kasvu Open Karnevaalia 2016 kuvailtiin eri henkilöiden toimesta.

Asetimme yhdeksi isoksi tavoitteeksi verkostoitumisen maksimoimisen. Karnevaalin konsepti sai paljon hyvää palautetta juuri sen vuoksi, että se mahdollisti osallistujien vapaan seurustelun ja ohjelman seuraamisen oman kiinnostuksen pohjalta. ISKUn paikka -verkostoitumisalue oli erittäin suosittu, koko tapahtuman ajan. Verkostoitumistyökalu Brellan yhteyshenkilö Janne Puustinen kertoi sovittuja tapaamisia olleen ennätyksellisen paljon suhteessa osallistujamäärään nähden.

Myös yhteistyökumppani-Lounge osoittautui suosituksi hengailupaikaksi, sillä sen keskeinen sijainti mahdollisti spontaanitkin kohtaamiset.

Katse tulevaisuudessa

Monessa asiassa onnistuttiin, mutta paljon jäi myös kehitettävää ensi vuoteen. Yhteenvedon aika on nyt, kun katseet suunnataan Kasvu Open -vuoteen 2017. Kausi jo käynnistyi Karnevaalissa Maaseudun kasvupolun startilla. Haku kasvupoluille avautui jo toisena Karnevaalipäivänä. Sen voimme luvata, että kuten joka vuosi, myös nyt kuuntelemme herkällä korvalla antamanne palautteen ja rakennamme tulevaa vuotta sen pohjalta. Merkitkää siis kalentereihin jo 25.-26.10.2017, jolloin Kasvu Open Karnevaali tulee parempana ja suurempana kuin koskaan.

Tiimi on tärkein

Kasvu Openin ”vihreätakkiset” vetävät henkeä hetkisen. Meitä on tällä hetkellä 26 hengen tiimi kolmesta eri organisaatiosta. Sillä porukalla on toteutettu yli 100 tapahtumapäivää ympäri Suomea. Tämän tiimin toimesta on tehty töitä tunteja laskematta Kasvun Kansanliikkeen hyväksi. En voi kuin ihmetellä sitä, miten koko tiimi jaksoi vielä venyä ja tehdä täysillä pitkiä päiviä Kasvu Open -kauden päättävän Karnevaalin eteen.  Koko tiimi ansaitsee raikuvat aplodit tehdystä työstä.

Meille paras palaute on kuulla ja nähdä, miten yritykset saavat askelmerkkejä omaan kasvuunsa ja löytävät oikeat tahot avuksi. Sen vuoksi me tätä työtä teemme.

Kiitoksen aika

Oma kolme vuotta jatkunut roolini karnevaalituottajana on tullut tiensä päähän. On aika kiittää siitä mahdollisuudesta ja opeista, joita tämä työ on tuonut. On koluttu tapahtumajärjestämisen karikot ja koettu onnistumisen huippuhetket, kun yleisö hurraa seisaaltaan ohjelman jälkeen. On aika siirtää tahtipuikko seuraavalle. Nöyrin kiitokseni koko tiimille ja kaikille osallistujille vuosien varrella. Te teitte Karnevaalista huikean hienon.